Rentiranje, iznajmljivanje

Rentiranje bele tehnike sve popularniji biznis u Srbiji


-POČETNA
- Da li se više isplati kupovina ili iznajmljivanje stana? - Izdavanje stana na dan: Osam dana kao mesečna kirija

Pored uobičajenih trendova iznajmljivanja venčanica, konzola za video-igrice i limuzina, u Srbiji se u poslednjih nekoliko godina u ponudi mogu naći i bela tehnika, televizori, točilice za pivo, ali i luksuzna garderoba i mobilni telefoni.

Ovim poslom se trenutno u Srbiji bavi više od stotinu firmi, ali i veliki broj pojedinaca koji nude svoje stare kućne aparate na korišćenje uz simboličnu naknadu. Polovna roba je uglavnom poreklom iz Zapadne Evrope. Za oko 50 evra možete na godinu dana zakupiti sudomašinu, frižider, veš-mašinu ili šporet, a ako želite da uživate u slici visoke rezolucije možete iznajmiti čak i led televizor po ceni od 20 do 25 evra dnevno. 

Ukoliko vam fali TV stalak, i njega možete rentirati za 15 evra za pet dana, a za duži period dobićete i popust. Većina oglašivača nudi besplatan transport i montiranje, a ako se desi da uređaj zakaže, oni će se pobrinuti i za troškove popravke. Na ovaj vid uštede uglavnom se odlučuju podstanari, ali i oni koji zbog nemaštine ne mogu izdvojiti nekoliko stotina evra za nove uređaje. Belu tehniku iznajmljujem već nekoliko godina, otkako sam zbog studija došla u Beograd – kaže Marina Vasojević, studentkinja Pravnog fakulteta, pišu Novosti.

 – Često se selim i ne isplati mi se da, uz plaćanje kirije, kupujem i nove aparate. Do sada su svi uređaji koje sam rentirala bili pod garancijom, pa nisam morala da brinem o dodatnim troškovima. Skupocene stvari, kao što je najnoviji “ajfon” ili luksuzni oldtajmeri, takođe su u ponudi i moraćete da ih rezervišete čak nekoliko nedelja unapred. Oni koji se bave ovim biznisom naglašavaju da postoje dugačke liste čekanja i da su na njima uglavnom tinejdžeri koji žele da se pokažu u društvu i spremni su za to da izdvoje od 40 do 60 evra dnevno. 

S druge strane, ako vam predstoji neka “specijalna prilika” i ne želite da za jedno veče potrošite brdo novca, možete iznajmiti svečanu haljinu, odelo ili svakodnevnu garderobu, kao i aksesoare po malim cenama, koje se kreću od nekoliko stotina do 1.500 dinara na dan. 

Tržište Beograđani najviše koriste pogodnosti iznajmljivanja kućnih uređaja, dok se u ostalim gradovima ovaj biznis tek razvija. U Novom Sadu tek pokoji građanin je čuo za ovaj trend, a Niš je nedavno dobio prvu prodavnicu u kojoj građani mogu zakupiti garderobu po pristupačnim cenama.

Rentiranje stanova. Rentiranje bicikla. Rentiranje stanova Novi Sad. Rentiranje stanova Beograd. Rentiranje stanova Niš. Rentiranje auta. Rentiranje motora. Rentiranje bicikla. Rentiranje automobila. Rentiranje kombija. Rentiranje autobusa. Rentiranje skutera. Rentiranje bele tehnike. Rentiranje brodova.
Rentiranje nameštaja. Rentiranje kuće. Rentiranje placeva. Rentiranje muzičkih uređaja. Rentiranje poslovnih prostora. Rentiranje prodavnica. Rentiranje salona. Rentiranje objekata za svadbe. Rentiranje objekata za veselja. Rentiranje objekata za poslovne sastanke. Rentiranje bazena. Rentiranje placeva.

DOMEN SE PRODAJE - Najbolji sajt za rentiranje. Rentirajte ono što vam treba. Saznajte šta sve možete da rentirate! - PONUDE slati na oglascici@gmail.com

Rentiranje Iznajmljivanje

Oni koji imaju šta da rentiraju postaviće na ovom sajtu kako bi ostali našli to što žele da iznajme.

Iznajmljivanje Rentiranje

Oni koji žele nešto da iznajme naći će na ovom sajtu po najpovoljnijim cenama.

IznajmljivanjeRentiranje

THE BEST

Najbolji sajt za rentiranje/iznajmljivanje! PONUDE slati na oglascici@gmail.com

Copyright © 2021 · Sva prava zadržana· KoZnaZna Group