Rentiranje, iznajmljivanje

Da li se više isplati kupovina ili iznajmljivanje stana?


- POČETNA
- Izdavanje stana na dan: Osam dana kao mesečna kirija - Rentiranje bele tehnike sve popularniji biznis

Vlasnicima stanova poslednjih godina sve je teže da nađu podstanara koji će godinama plaćati kiriju. Zato se odlučuju da stan izdaju na dnevnoj bazi, jer im je tada najveća briga da bar osam dana mesečno imaju gosta u stanu.

Toliko je, naime, prosečno potrebno da se isplati kirija koju bi dobili za mesec dana regularnog izdavanja, pišu 24 sata. U oglasima za dnevno rentiranje najviše se nude veći stanovi koje je inače teško izdati. Cene su, zavisno od veličine, opremljenosti i lokacije, od sedam (na periferiji) do 75 evra (veliki stanovi u centru).

Ipak, uprkos tome što broj agencija koje rentiraju stanove dnevno raste, Nedeljko Malinović, vlasnik agencije Legat, smatra da se ovakav posao ne isplati. – Rizično je, jer stan može da se ošteti, može da nema dovoljno zainteresovanih… a onda agencija snosi troškove. To ljudi više rade privatno. Ne znam ni zašto bi neko iznajmio stan za 30 evra dnevno kad može da ode u hostel za 10 – kaže Malinović za 24 sata, a prenosi Kamatica.com.

Inače, procene su da se u Beogradu oko 600 stanova izdaje na crno i da nisu prošli nikakvu kontrolu nadležnih. U prestonici je oko 1.200 ležajeva u privatnom smeštaju prošlo sve potrebne kontrole, i ti stanovi su dobili kategorizaciju, obično tri do četiri zvezdice.

Pravilo za dnevno iznajmljivanje je da se u stan ulazi rano ujutro, izuzev ukoliko stan nije bio zauzet dan ranije. Tada je praksa da „bivši“ stanar napusti stan do podne, a novi ulazi u 13 sati, posle čišćenja.

Rentiranje stanova. Rentiranje bicikla. Rentiranje stanova Novi Sad. Rentiranje stanova Beograd. Rentiranje stanova Niš. Rentiranje auta. Rentiranje motora. Rentiranje bicikla. Rentiranje automobila. Rentiranje kombija. Rentiranje autobusa. Rentiranje skutera. Rentiranje bele tehnike. Rentiranje brodova.
Rentiranje nameštaja. Rentiranje kuće. Rentiranje placeva. Rentiranje muzičkih uređaja. Rentiranje poslovnih prostora. Rentiranje prodavnica. Rentiranje salona. Rentiranje objekata za svadbe. Rentiranje objekata za veselja. Rentiranje objekata za poslovne sastanke. Rentiranje bazena. Rentiranje placeva.

DOMEN SE PRODAJE - Najbolji sajt za rentiranje. Rentirajte ono što vam treba. Saznajte šta sve možete da rentirate! - PONUDE slati na oglascici@gmail.com

Rentiranje Iznajmljivanje

Oni koji imaju šta da rentiraju postaviće na ovom sajtu kako bi ostali našli to što žele da iznajme.

Iznajmljivanje Rentiranje

Oni koji žele nešto da iznajme naći će na ovom sajtu po najpovoljnijim cenama.

IznajmljivanjeRentiranje

THE BEST

Najbolji sajt za rentiranje/iznajmljivanje! PONUDE slati na oglascici@gmail.com

Copyright © 2021 · Sva prava zadržana· KoZnaZna Group